Відділення веслування Дахнівки відсвяткувало своє 40-річчя

Відділення веслування Дахнівки відсвяткувало своє 40-річчя

40-річний ювілей з дня започаткування відзначило відділення веслування мікрорайону «Дахнівський», яке діє при загальноосвітній школі № 29. «Новій Добі» про це повідомили в прес-службі Черкаської міської ради.

За ці роки чимало учнів займалися веслуванням у цьому клубі, отримували нагороди на всеукраїнських конкурсах та змаганнях. Особливої уваги заслужив тренер відділення Кравчук Анатолій Іванович, який із 1974 року навчав дітей мікрорайону веслуванню.

Як зазначив директор школи Олександр Деркач, і серед нинішніх, і колишніх учнів закладу є чимало тих, хто досяг вагомих результатів у спорті: і дзюдоїсти, і тенісисти, і спортивні орієнтувальники. Однак найбільше відзначаються саме веслувальники. Допомагає їм у цьому тренер Анатолій Кравчук, що не лише тренує хлопців, але й виховує особистості.

– Анатолій Кравчук – шанована людина у Дахнівці та Черкасах, він вкладає душу у своїх вихованців, – зазначає депутат міської ради, член Національного олімпійського комітету України, президент Федерації триатлону України Андрій Більда. –Чимало хлопців мікрорайону, які не знали, куди спрямувати свою енергію, пішли займатися веслуванням до Анатолія Івановича. Вони досягли значних успіхів як у спорті, так і в житті, стали відомими людьми, фахівцями своєї справи. Я бажаю кожному долучатися до спортивних секцій: веслування, дзюдо, теніс тощо. Адже заняття спортом допомагають долати життєві труднощі, бути сильними і досягати успіхів у житті.

Андрій Більда подарував школі № 29 комплект м`ячів та волейбольну сітку для залучення та зацікавлення ще більшої кількості учнів до занять спортом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x