Геннадій Бобов продовжує допомагати сільським школам

Геннадій Бобов продовжує допомагати сільським школам

Одразу дві школи Тальнівського району отримали допомогу від народного депутата Геннадія Бобова. Це сучасні ноутбуки, які суттєво сприятимуть вчителям орга¬нізувати навчально-виховний процес, а учням дадуть змогу значно якісніше опановувати нові знання.

Обидві школи невеликі навіть за сучасними мірками. У Павлівському Першому НВК «Дошкільний навчальний заклад — загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» виховується 58 діток, яких навчає 13 вчителів. У закладі обладнано 9 навчальних кабінетів та приміщення дошкільної групи. Візиткою закладу стала Школа сприяння здоров’ю, що функціонує з 2007 року. На жаль, у школі ще й досі була недостатня кількість сучасної комп’ютерної техніки. Тож педагогічний колектив і звернувся до свого народного депутата з проханням допомогти їм у придбанні ноутбука. Тепер програмні засоби навчання можна використовувати одночасно в двох класах, а одного ноутбука цілком достатньо у зв’язку з невеликою кількістю дітей у кожному з класів.

У Колодистенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 55 учнів. Розумному, доброму, вічному їх навчають 17 педагогічних працівників. Тут функціонує учнівська організація «Червона калина», створено музейний куточок славетного земляка В. М. Доманицького. Обладнано комп’ютерний клас та один кабінет, де проводяться уроки з використанням мультимедійного проектора. А подарований депутатом ноутбук тепер надасть змогу учням ретельніше опановувати комп’ютер і отримувати всю необхідну інформацію за допомогою мережі Інтернет.

Про це «Новій Добі» повідомили власні джерела.

«Україна починається з села. Тут знаходиться інтелектуальне й духовне джерело нашого народу, яке живить усю нашу державу. Будуть жити наші села — буде й Україна. А для того, щоб підтримати сьогодні наших людей і громади, потрібно створити нову якість життя в сільській місцевості. Тільки так можна заохотити молодь залишатися на своїй Батьківщині. Нова якість життя — це і нові робочі місця, і можливість підключення до газу, і ФАПи й лікарні, школи й дитячі садки, обладнані новою технікою, і якісні дороги. Майбутнє починається зі школи. Переконаний, що в ці непрості часи, які наша держава сьогодні переживає, ми не маємо права забувати про освіту. Адже чим більше можливостей зараз учні матимуть у навчанні, чим більше в них буде доступу до сучасних технологій, тим кращими спеціалістами вони стануть через 10 —15 років, тим більше користі вони принесуть нашій державі. Ми маємо думати наперед, тому що повернути час і виправити помилки вже не зможе ніхто. Я обіцяв, що збільшу допомогу на заклади освіти, і я виконую свою обіцянку. І надалі робитиму все, що в моїх силах, для того, щоб дітлахи були забезпечені необ¬хідною сучасною технікою», — наголошує Геннадій Бобов.
Геннадій Бобов продовжує допомагати сільським школам
Учителі, батьки й діти вдячні своєму народному обранцю і не скупляться та теплі й щирі слова подяки. «Геннадій Борисович уже не вперше нам допомагає. За його сприяння у навчальному закладі з’явилися дев’ять нових сучасних вікон, а ще — мультимедійний комплекс. Ми цьому надзвичайно раді, — читаємо у листі педагогів Колодистенської школи, що на¬дійшов на адресу «Нової Доби». — Приємно, що в наш украй непростий час є люди, яким небайдужа доля сільських шкіл. Учнівський, педагогічний та батьківський колективи щиро дякують шановному депутатові за його людяність, чуйність і розуміння».
«Нам дуже приємно, що маємо саме такого народного обранця, який завжди виконує свої обіцянки і не забуває про нас. Ми сердечно дякуємо Геннадієві Борисовичу за таку підтримку і сподіваємося на подальшу співпрацю, увагу й допомогу», — говорить директор Павлівського Першого НВК «Дошкільний навчальний заклад — загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Людмила Яківна Дідик.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x