Захистити майно на Черкащині допоможе програма «Терміновий виклик міліції»

Захистити майно на Черкащині допоможе програма «Терміновий виклик міліції»

Сьогодні на прес-конференції заступник начальника управління Державної служби охорони, підполковник міліції Щербина Сергій Миколайович зазначив, що Державна служба охорони створена для охорони майна державної власності та всіх форм власності. Захистити житло від «домушників» допоможе на сьогоднішній день тільки сигналізація, яка встановлена на об’єктах. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Зловмисники бояться грабувати там, де є така сигналізація. Тому що при несанкціонованому проникненні на охоронюваний об’єкт на пульт централізованого спостереження негайно надходить сигнал тривоги. За лічені хвилини спеціально підготовлені співробітники, які озброєні, прибувають за вказаною адресою. І не дають зловмисникам заволодіти майном.

В рамках попередження злочинності Державна служба охорони вводить програму «Терміновий виклик міліції». На автозаправних станціях, кафе, магазинах та інших місцях значного скупчення людей розміщують наклейки жовтого кольору із написом «Терміновий виклик міліції». Вони засвідчують, що будь-який громадянин, який став або свідком злочину, або постраждав від протиправних посягань може викликати міліцію, скориставшись кнопкою тривоги, яка встановлена на об’єкті, де знаходиться такий напис. Після натиснення на кнопку тривоги, сигнал негайно передається на пульт централізованого спостереження і на місце події за лічені хвилини приїжджають працівники міліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x