Ремонтні роботи на вулиці Мендєлєєва тривають

Ремонтні роботи на вулиці Мендєлєєва тривають

На вулиці Менделєєва тривають ремонтні роботи. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Ремонтники укладають нижній шар асфальту. Перед цим піднімали і облаштовували бордюри. Роботи на вулиці закипіли два місяці тому.

– Вулиця стане зручною і для пішоходів, і автомобілістів. Розпочали ремонти ще минулого року. Тоді виконали деякі роботи: відфрезерували асфальт і зняли бордюри. Так це і залишили. Майже рік вулицю не ремонтували. Два місяці тому провели нараду, внесли зміни до проекту і продовжили роботи, – розповів міський голова Черкас Сергій Одарич, який приїхав проінспектувати роботи.

У планах мерії не лише зробити дорогу, але облаштувати тротуари, щоб пішоходам було зручно пересуватися. По вул. Менделєєва розташовано кілька лікувальних закладів – обласна лікарня, кардіоцентр, перинатальний центр, онколікарня, стоматологічна поліклініка. Щодня їх відвідує тисячі людей.

Міська влада має намір також облаштувати тут кілька зручних паркувальних майданчиків.

Нині роботі ремонтників заважають самі водії, які виїжджають на ділянку дороги, яку асфальтують. Жодні попеджувальні знаки не діють.

Комунальники планують укласти нижній шар асфальту, вирівняти люки і решітки, після цього облаштувати верхній шар зі ЩМА. Згодом візьмуться за тротуари та паркувальні майданчики.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x