Тепер абонемент у Sport Life можна взяти в розстрочку в ПриватБанку

Тепер абонемент у Sport Life можна взяти в розстрочку в ПриватБанку

Відтепер ще більше черкащан зможуть відчути на собі переваги спортивного клубу світового стандарту, не спустошуючи свій гаманець. Початок нового спортивного сезону Sport Life відкрив новими лояльними можливостями для наших містян, які турбуються про своє здоров’я. Спільно з ПриватБанком, найбільший спортивний клуб нашого міста запровадив сервіс «Миттєва розстрочка», що дозволяє сплачувати річний абонемент помісячно, а не одразу. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

«Можливість придбати абонемент в розстрочку – це хороша підтримка для клієнтів банку в сьогоденній непростій економічній ситуації, – говорить керівник напрямку еквайрингу Черкаської філії ПриватБанку, Оксана Васильєва. – Сьогодні такий зручний сервіс, як розстрочка, працює в більшості найпопулярніших торгових мереж і є найдоступнішим в Україні сервісом для покупки товарів чи послуг».

«З підключенням розстрочки від ПриватБанку значно зросла кількість звернень містян до нашого клуб, – говорить менеджер відділу продажу, Тетяна. – Сподіваюся, придбавши наш абонемент з розстрочкою, наші клієнти стануть щасливішими, адже заняття спортом – відкривають перед нами нові горизонти, розкривають приховані можливості і таланти, несподівані захоплення, а головне, вносять активність і позитив в наші будні».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x