На підприємстві Чорнобая вкрали газовий відлякувач тварин та птахів

На підприємстві Чорнобая вкрали газовий відлякувач тварин та птахів

Чорнобаївські правоохоронці затримали чоловіка, який проник на територію одного із державних підприємств і вкрав газовий відлякувач тварин та птахів. Сума збитків становить близько 3500 гривень. За вчинене йому загрожує до шести років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чорнобаївського районного відділу міліції звернувся 52-річний працівник однієї з державних установ та повідомив про крадіжку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу та дільничний інспектор міліції.

Працюючи на місці вчинення правопорушення, правоохоронці опитали можливих свідків та оглянули прилеглу територію. В ході перевірки дільничний згадав, що коли поспішав на виклик, то бачив на узбіччі дороги, неподалік входу на підприємство, припаркований автомобіль. Правоохоронці негайно вирушили перевірити дану інформацію, яка знайшла своє підтвердження. До транспортного засобу наближався невідомий чоловік та ніс в руках викрадену річ. Як з’ясувалось, до вчинення даного кримінального правопорушення був причетний 58-річний житель одного із сіл району. Зловмисника затримали та доставили до райвідділу для дачі показів.

Він розповів слідчому, що повертався з подорожі додому і його зацікавили місцеві краєвиди. Залишивши авто на узбіччі, без перешкод потрапив на територію. Поблизу нікого не було та побачивши невідому для нього річ, вирішив її вкрасти. Викрадене майно в подальшому збирався продати, але йому на заваді стали правоохоронці.

Як повідомив начальник Чорнобаївського районного відділу міліції Валентин Солод за цим фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x