Злодій вкрав мобільний телефон в уманчанина

Злодій вкрав мобільний телефон в уманчанина

Уманські оперативники затримали зловмисника, який під приводом телефонного дзвінка заволодів мобільним телефоном перехожого. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Уманського міського відділу міліції звернувся 21-річний місцевий житель, який повідомив про те, що незнайомий хлопець попрохав у нього мобільний телефон для термінового дзвінка, проте замість цього поклав його до кишені та зник у невідомому напрямку.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці опитали свідків подій та розпочали оперативно-розшукові заходи. Невдовзі оперативники в одному із ломбардів виявили викрадений мобільний. Працівники закладу надали правоохоронцям інформацію про особу, котра принесла дану річ. Як виявилося згодом, це був товариш зловмисника, який і розповів працівникам міліції хто дав йому цей телефон.

Кривдника 21-річного уманчанина було затримано та доставлено до міськвідділу. Під тиском неупереджених доказів він у всьому зізнався та пояснив, що на злочин пішов за браком коштів. Заволодівши чужим телефоном, звернувся до свого приятеля з проханням допомогти здати його до ломбарду. Останній, нічого не підозрюючи про його походження, погодився допомогти своєму товаришу.

На разі за цим фактом слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає обмеження волі на строк до 3-х років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x