Неповнолітній канівчанин покрав транспортні засоби

Неповнолітній канівчанин покрав транспортні засоби

Днями в міськвідділ міліції міста Канев, звернулися 45-річний та 36-річний місцеві жителі, із заявами про те, що в ніч 6 вересня 2014 року від під`їзду будинку № 18, на вулиці Пилипенка та від під`їзду будинку № 153, на вулиці Леніна, невідома особа незаконно заволоділа транспортними засобами: мопедом «Дельта» і мотоциклом «ММВЗ-3.11211». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ДАІ Черкаської області.

В пошуках мопеда та мотоцикла були задіяні Державтоінспектори міста Канев та Канівського району. Під час пошукових заходів, правоохоронцями, було встановлено, що крадієм є 17-річний місцевий житель. Мопед «Дельта» парубок сховав на дачі в селі Бабичі, а викрадений мотоцикл «ММВЗ-3.11211» він втопив в річці Росава в цьому ж селі. Та під час огляду полвір’я, де мешкав хлопець, було знайдено мопед «Дельта» червоного кольору без номерів та на половину розібраний на запчастини скутер. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції.

Розібраний скутер «Норіс» темно-зеленого кольору, було викрадено 18 серпня 2014 року в місті Каневі на вулиці Героїв Дніпра, біля під`їзду будинку №25. Для з’ясування всіх обставин грабіжника доставлено до Канівського міськвідділу міліції. Наразі за цими фактами проводяться перевірки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x