Черкаські фіскали чистять свої ряди від хабарників

Черкаські фіскали чистять свої ряди від хабарників

За 8 місяців відділ внутрішньої безпеки головного управління Міндоходів у Черкаській області провів 536 заходів у напрямку упередження корупційних правопорушень. Як наслідок, 64 працівникам винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

До органів прокуратури направлено 34 матеріали для надання правових висновків діям працівників органів доходів і зборів. За даними матеріалами відкрито 15 кримінальних проваджень щодо вчинення працівниками органів доходів і зборів кримінальних проступків. Відносно двох працівників складено протоколи про вчинення корупційного правопорушення, і судом притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу. Про це поінформував заступник начальника відділу внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Черкаській області Євген Листопад.

Він розповів, що працівники відділу цьогоріч провели 141 службове розслідування і перевірки. За їхніми результатами керівництву державних податкових інспекцій області внесено 53 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників.

Унеможливлення будь-яких проявів корупції на всіх рівнях роботи головного управління і державних податкових інспекцій є основним принципом роботи ГУ Міндоходів у Черкаській області.

«Ми будемо жорстко боротися з корупцією. В головному управлінні і в інспекціях не працюватимуть шахраї й негідники. Завдяки повідомленням бізнесу та громадськості про недостойне поводження і зловживання з боку працівників ми позбавляємось баласту у наших лавах. Натомість приймаємо відповідальних, чесних, порядних професіоналів, які щиро вболівають за справу. Саме таким безсумнівна перевага при вирішенні кадрових питань», – підкреслив в.о. начальника головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

Він подякував небайдужим черкащанам за довіру і допомогу та заявив, що представники громадськості і надалі залучатимуться до кадрової роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x