У Privat24 для iPhone можна буде платити відбитками пальців

У Privat24 для iPhone можна буде платити відбитками пальців

Користувачі Privat24 та iPhone 5s зможуть заходити в сервіс і підтверджувати оплату не тільки паролями, а й відбитками пальців. Як повідомили в банку, така функція реалізована в оновленій версії додатка та буде доступна користувачам iPhone нового покоління після офіційного представлення нової операційної системи iOS 8. Про це «Нова Доба» дізналася з прес-служби ПриватБанку.

«Privat24 – один з перших платіжних додатків, що перетворили iPhone на справжній мобільний гаманець. Тепер ми запроваджуємо технологію розпізнавання відбитків пальців у мобільних платежах, – говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Це дозволить у Privat24 проводити платежі ще швидше».
Мобільний банк Privat24 є абсолютним лідером серед банківських платіжних додатків на території України та пострадянському просторі – його встановили понад 2,5 млн користувачів смартфонів.

Безкоштовний додаток Privat24 дозволяє використовувати смартфон або планшет як універсальний платіжний пристрій. За його допомогою можна переглядати виписки за рахунками; здійснювати будь-які платежі, налаштовувати їх регулярність; поповнювати мобільні телефони; керувати кредитами та депозитами; купувати квитки на автобус, потяг і літак; заправляти автомобіль тощо. Для безконтактної оплати або отримання готівки через банкомат достатньо сфотографувати камерою QR-код або піднести смартфон до термінала (для смартфонів із функцією NFC).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x