Уманські художники організували благодійну виставку

Уманські художники організували благодійну виставку

Учора, 11 вересня в ДІАЗ «Стара Умань» відкрилося дві виставки: «Благодійність крізь призму об’єктива», організована фондом «Воля», та виставка-продаж уманських художників із «АРТ-Умань». Обидві вони мали благодійне спрямування. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Велика кількість людей відвідала об’єднані мистецькі заходи. Крім споглядання прекрасних фото-робіт і картин, усі присутні могли стати власниками чудових полотен та долучитись до збору коштів на необхідні речі учасникам АТО і допомогу родинам уманських хлопців, які загинули під час боїв на Сході України.

– Дуже вразила довга черга охочих придбати створені уманськими художниками картини та інші твори мистецтва і, відповідно, направити свої кошти на благодійність. Я теж отримав запрошення від організаторів і долучився до акції, – зауважив виконувач обов’язків міського голови Олександр Цебрій.

Організатори повідомляють, що 11 вересня за результатами продажу отримано трохи більше семи тисяч гривень. А для тих, хто не встиг відвідати ДІАЗ «Стара Умань» у день відкриття виставок, наголошують, що є ще час надолужити втрачене та приєднатись до збору коштів і бійцям АТО, і родинам загиблих на Сході уманчан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x