Один з черкаських «ніссанів» обстріляли

Один з черкаських «ніссанів» обстріляли

Один з джипів «ніссан», нещодавно придбаний народним депутатом України Геннадієм Бобовим для наших бійців в АТО, вже був обстріляний в бою. Про це повідомив обласний військовий комісар Євген Курбет.

– Обидва джипи дуже згодилися на передовій, вони швидкі, маневренні, прохідні – саме те, чого не вистачало нашим бійцям, – сказав Євген Олександрович.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Зате вчора в зону АТО вирушили ще два джипи, щоправда, не нові, але відремонтовані і дещо перероблені під потреби військового часу.
– Ми не один раз були на передовій і прекрасно розуміємо, як там не вистачає саме машин такого класу, які могли б їздити по бездоріжжю, – сказала Оксана Циганок, координатор Координаційного центру допомоги АТО при Черкаській ОДА. – Для мене честь – особисто доставити ці автомобілі на передову нашим бійцям з Нацгвардії.

На думку пані Циганок, бійці батальйону «Черкаси» порівняно з іншими добровольчими батальйонами досить непогано оснащені, а от Нацгвардія дещо обділена, тому було прийнято рішення передати ці авто саме туди.
Разом з джипами на Схід вирушать два автобуси з харчуванням, теплим одягом, подушками, матрацами, господарчими товарами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x