На Кам’янщині чоловік опинився у колодязній пастці

На Кам’янщині чоловік опинився у колодязній пастці

Учора, 12 вересня близько 13:30 співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №9 отримали інформацію про 43-річного чоловіка, який під час чистки колодязя отримав травму та не міг самостійно піднятися на поверхню. \”Нову Добу\” про це поінформували в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

Сталося це під час підйому 30-літрового відра з мулом. Біля поверхні карабін розламало і ємність з висоти 30 метрів полетіла вниз на голову чоловіка.
На час прибуття рятувальників чоловік знаходився на глибині 32 метрів та був без свідомості. Один з його товаришів, ще до прибуття співробітників ДСНС, опустився до нього та закріпив додаткову мотузку. Зусиллями рятувальників потерпілого було піднято на поверхню та передано до рук лікарів.

Чоловіка було доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні. В результаті надання медичної допомоги було встановлено діагноз потерпілого: переохолодження, черепно-мозкова травма, забійна рана потиличної області голови, відкритий перелом правого передпліччя. Стан потерпілого середньо тяжкий.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x