У Білозір’ї попрощалися з учасником АТО

У Білозір’ї попрощалися з учасником АТО

13 серпня 2014 року жителі с. Білозір’я Черкаського району провели в останню путь свого односельчанина бійця-героя Національної гвардії України Віктора Єременка. 21-річний юнак брав активну участь у революційних подіях на Майдані у м. Києві, відстоюючи право кожного українця на сильну, соборну Україну, тож коли над країною нависла воєнна загроза не вагаючись пішов на фронт добровольцем. Про це інформує обласна рада.

Попрощатись із героєм-односельцем прийшла голова обласної ради Валентина Коваленко, яка відзначила високий патріотизм, самовідданість у любові до рідної країни та неоціненну жертовність гвардійця.

Також Валентина Михайлівна закликала присутніх мужатися, не впадати у розпач, єднатися й гуртуватися, щоб дати відсіч ворогу, а звертаючись до чоловіків – виконати свою священну місію й захистити рідну землю та власний дім від посягання ворога.

Голова обласної ради вручила бабусі, яка виховувала загиблого, присвоєну посмертно Віктору Єременку відзнаку «За заслуги перед Черкащиною».

Також слова співчуття й скорботи висловили: бойовий побратим, замкомбата Микола Гулько, заступник голови районної ради Володимир Орел та Білозірський сільський голова Володимир Міцук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x