В області зарплату підвищили 440 найманим працівникам

В області зарплату підвищили 440 найманим працівникам

На Черкащині триває операція «Урожай-2014», ініційована ГУ Міндоходів у Черкаській області. У ході її проведення спеціальні робочі групи встановлюють як фактичну кількість працівників, задіяних у сільгоспроботах, так і їх реальну заробітну плату, а також – використання наявних сільгоспугідь.

Наразі на податковому обліку в Державній податковій інспекції у м. Черкасах перебуває 29 суб’єктів господарської діяльності – юридичних осіб, основним видом діяльності на 12 з яких є вирощування сільськогосподарської продукції (зернових та олійних культур). На обробці земельних площ цих підприємств використовується праця 920 найманих працівників. Про це повідомив начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа, пише «Нова Доба».

За результатами заходів, проведених фахівцями інспекції в рамках операції «Урожай-2014» протягом квітня-серпня цього року, на 16 підприємствах було додатково укладено 151 трудовий договір, а 14 сільськогосподарських виробників підвищили 440 найманим працівникам заробітну плату. У тому числі за результатами 14 протокольних зустрічей, проведених у серпні цього року з сільгоспвиробниками, посадові особи цих підприємств зобов’язались додатково укласти 72 трудові договори.

«Завдяки цьогорічній операції «Урожай» до бюджету Черкас надійшло понад 850 тис грн податку на доходи фізичних осіб та майже 3 млн грн єдиного соціального внеску. Легалізовано працю 52 найманих працівників», – зазначив Максим Криштопа.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x