За літо черкаські дорожники залатали 28 тис. м кв ям

За літо черкаські дорожники залатали 28 тис. м кв ям

Виконання ямкового ремонту — основний вид робіт, в яких були задіяні фахівці дорожньої галузі Черкащини цього літа. Так, за останні три місяці вдалося ліквідувати тріщини, колійність та ями на площі 28 тис 340 м кв покриття або протяжністю 325 км. На початок року ямковість зафіксована на площі 60-ти тис м кв.

У середньому щодня на дороги області виходили від 5 до 15 бригад, із 11-ти асфальтобетонних заводів краю в цей період працювала половина.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі «Облавтодору».

– У осінній період ми продовжуватимемо ямковий ремонт, та важливим і складним за умов недофінансування питанням стане підготовка до зимового утримання доріг, — зазначає перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Майданюк. — Заготівля солі, піску та відсіву, ремонт майже півтисячі одиниць техніки мають серйозний бюджет, близько 4 млн грн. Торік цю роботу було розпочато наприкінці літа — на початку вересня, а в листопаді рівень підготовки склав до 80%.

Вартість робіт з ямкового ремонту сягнула більше 10 млн грн. Найбільше їх виконано на автомобільних дорогах М-05 Київ-Одеса, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Н-01 Київ-Знам’янка, Р -10 Київ-Чигирин-Кременчук.

Залишок ямковості — 21 тис м кв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x