У Чорнобаївському терцентрі поселили переселенців

У Чорнобаївському терцентрі поселили переселенців

Заклади системи соціального захисту населення в Черкаській області ще активніше й завзятіше взялися допомагати в організації поселення вимушених переселенців зі Сходу України. Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті соціального захисту ОДА.

Днями в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району в стаціонарному відділені смт Чорнобай та с. Богодухівка поселено 8 жителів з м. Донецька, м. Луганська та м. Горлівки.

Наразі, за словами головного спеціаліста сектору соціального обслуговування населення та стаціонарних установ Людмили Волинець, вони забезпечені найголовнішим – дахом над головою і їжею:
– Ми намагаємося створити комфортні умови для людей, яким довелося покинути рідні домівки. Надлишків ми, звичайно, не обіцяємо, бо це не п’ятизірковий готель, але усім необхідним за можливістю будемо забезпечувати.
Самі ж переселенці раді, що вдалося знайти притулок у такому мальовничому краї, але все ж сподіваються на найскоріше повернення додому.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x