У жительки Звенигородки вилучено цигарки на майже 41,6 тис гривень

У жительки Звенигородки вилучено цигарки на майже 41,6 тис гривень

Днями оперативні співробітники Головного управління Міндоходів у Черкаській області в рамках оперативно-розшукових заходів «Акциз-2014» вилучили в гаражному приміщенні в Звенигородці майже чотири тисячі пачок цигарок марок «Бонд», «Честерфілд», «Мальборо», «Прилуки», «Вінстон», «Прима Експрес». Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Як виявилось, тютюнові вироби зберігала у власному гаражі та продавала за відсутності відповідної ліцензії місцева жителька. Партію тютюнових виробів орієнтовної вартості 41,6 тис грн вилучено з незаконного обігу. Триває подальша перевірка. Водночас за порушення порядку провадження господарської діяльності без одержання необхідних дозвільних документів складений адміністративний протокол. Розмір штрафних санкцій, які доведеться сплатити порушниці, невдовзі вирішить суд.

Цього року на Черкащині з незаконного обігу вилучено 16,5 тисяч пачок тютюнових виробів на суму 140 тис грн, алкогольні напої на 20 млн 787,7 тис грн, спирт на 1953,2 тис грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x