Захищаючи доньку, драбівчанин ледь не загинув

Захищаючи доньку, драбівчанин ледь не загинув

Охмелілий молодик агресивно відреагував на зауваження дружини за вживання алкоголю. На захист своєї доньки став батько, який у відповідь отримав від зятя п’ять ударів ножем. Наразі зловмисник затриманий і вже дає покази слідству.

До чергової частини Драбівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що близько дванадцятої години ночі до приймального відділення районної лікарні, з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючих колото-різаних ран грудної клітини та переломом ребра, доставлений 48-річний житель одного із сіл району. Під час виїзду до лікувального закладу правоохоронці дізналися від родичів потерпілого, що тілесні ушкодження йому заподіяв зять, який був у нетверезому стані.

Про це «Новій Добі» повідомили в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група. В будинку знаходилась донька потерпілого з двохрічною дитиною. Жінка розповіла, що у вечері, коли чоловік повернувся додому в нетверезому стані, між подружжям виникла сварка. Щоб припинити конфлікт, молода дружина вхопила на руки свою дитину і серед ночі пішла до своїх батьків, які проживають по-сусідству. Батько вирішив допомогти рідній донці у припиненні сімейного конфлікту і пішов поговорити з зятем. Що відбувалось під час розмови чоловіків ніхто не бачив. Через декілька хвилин батько повернувся додому поранений і, сказавши, що це зробив зять втратив свідомість. Потерпілого з тяжкими травмами відразу було доставлено до лікарні.

З’ясувавши всі обставини, правоохоронці направились до будинку, де сталася трагедія. Підозрюваний якраз знаходився на подвір’ї. 22-річного молодика відразу затримали і для з’ясування всіх обставин доставили до райвідділу міліції. Під час огляду будинку де відбувалася бійка, в одній із кімнат експерти вилучили кухонний ніж зі слідами крові, який був направлений на дослідження. Під час допиту підозрюваний не став виправдовуватись і в скоєному зізнався. Зловмисник розповів, що часто не ладив з батьками дружини, але цього разу сталося непередбачуване. Після сварки з дружиною до нього прийшов тесть, щоб обговорити причину напружених стосунків з його донькою. Молодик вчинив бійку, під час якої схопив у руки кухонного ножа і наніс декілька ударів своєму тестю. Він навіть не усвідомлював, що від скоєного можуть настати тяжкі наслідки, адже поранений чоловік сам пішов додому.

Наразі слідчим відділом Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику вже оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x