В обласному краєзнавчому музеї відкрилася фотовиставка «Аматор»

В обласному краєзнавчому музеї відкрилася фотовиставка «Аматор»

Днями в обласному художньому музеї Черкаської обласної ради в рамках проекту «Золота полиця» представлена фотовиставка «Аматор». В її основу увійшли роботи арт-групи «Перспектива», що була створена в 2012 році як об\’єднання черкаських фотографів, які працюють в різних жанрах. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Презентуючи роботи, один із засновників групи Олександр Мінаєв розповів, що у складі «Перспективи» на сьогодні 7 осіб. Але це «сама знімаюча команда». Крім власних зйомок, арт-група проводить майстер-класи та воркшопи. Торік їздили на зйомки до Криму, а цього літа – в Карпати і на Південний Буг, провели три воркшопи на березі Дніпра за Черкасами. Члени групи допомагають і фотографам-початківцям. Вони через соціальні мережі завантажують свої роботи і згодом отримують коментарі та рецензії. До речі, праці окремих із них також представлено на виставці.

Зараз група зосереджена на розвитку більш серйозних, складних і масштабних проектів. У Києві розпочато співпрацю з відомою скрипалькою Мирославою Которович та камерним ансамблем «Артехатта». Задумано велику серію репортажних і постановочних фотографій з нею та ансамблем, а також оформленням плакатів і компакт-дисків.

На виставці представлено праці Олександра Мінаєва (портретист), Олександра Жосана (пейзаж, астро-пейзаж, роботи публікувалися в National Geographic), Ольги Скрипникової (дитяча, весільна фотографія), Олени Король, Маннурі Віджіш та ряду інших фотографів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x