Христинівчанин украв велосипед у односельця

Христинівчанин украв велосипед у односельця

Затримати крадія велосипеда на Христинівщині допоміг місцевий житель. Зловмисник дає покази. Йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Христинівського районного відділу міліції звернувся 27-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку велосипеда. Потерпілий розповів правоохоронцям, що залишив транспортний засіб біля паркану на декілька хвилин, проте коли повернувся, виявив його зникнення. Зареєструвавши необхідним чином заяву чоловіка, правоохоронці розпочали пошуки вкраденої речі.

Дільничний інспектор міліції, який прибув на місце вчинення правопорушення, розпочав роботу з опитування сусідів, котрі могли стати свідками скоєння крадіжки. Коли дільничний спілкувався з населенням дільниці, до нього зателефонував місцевий житель та повідомив, що йому тільки що пропонували придбати велосипед за доволі низькою ціною, але запідозривши, щось неладне він вирішив повідомити про це до міліції. Правоохоронець негайно вирушив за місцем проживання даного громадянина. При спілкуванні з ним дільничний дізнався інформацію, яка і вивела його на слід імовірного крадія.

Правоохоронець встановив місце перебування підозрюваного – 44-річного місцевого жителя, у дворі якого й виявив викрадений велосипед. Розуміючи, що його викрито, чоловік зізнався у вчиненні правопорушення.
Уже в райвідділі міліції затриманий пояснив, що таким чином хотів трохи підзаробити. Слідчим відділенням Христинівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x