У Черкасах пускали в небо білих голубів

У Черкасах пускали в небо білих голубів

Цей урочистий захід пройшов у рамках відзначення Дня міста в Східноєвропейському університеті економіки та менеджменту з ініціативи студентів університету. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській міській раді.
Учасників свята вітали заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль, директор департаменту освіти і науки ОДА Валерій Данилевський, заступник голови обласної спілки ветеранів-прикордонників Черкащини Валерій Вишневський, учасник АТО, кавалер ордена «За мужність» Олександр Іващенко, голова комітету з питань патріотичного виховання молоді Черкаської обласної організації ветеранів Геннадій Кузьмичов та інші .
Відкрила урочистості ректор СУЕМ Любов Шпак.

«Найголовніше сьогодні – мир та єдність в Україні. Тому студенти власноруч виготовили символи цих понять – бiлих паперових голубів, – вклавши в них тепло своїх сердець, побажання та мрії», – підкреслила вона.
Кульмінацією дійства було відпущення в небо голубів миру на повітряних кульках національних кольорів з побажаннями щастя, добра та миру, всім тим, хто любить свою Батьківщину та наше рідне місто Черкаси, зокрема.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x