Черкаські фінансисти підвищували кваліфікацію

Черкаські фінансисти підвищували кваліфікацію

На виконання Плану-графіка підвищення кваліфікації на 2014 рік у Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбувся тематичний короткостроковий семінар підвищення кваліфікації головних бухгалтерів фінансових управлінь райдержадміністрацій, виконкомів міських рад міст обласного значення. «Нову Добу» поінформували про це в Черкаській обласній раді.

Головна мета семінару – надати теоретичні знання та відпрацювати практичні навички, які сприятимуть ефективній реалізації державної бюджетної політики в регіоні.

До реалізації програми семінару були залучені викладачі-практики представники департаменту фінансів Черкаської обласної державної адміністрації, Головного управління Державної казначейської служби України в Черкаській області; Державної фінансової інспекції у Черкаській області.

Головні бухгалтери обговорили зміни у законодавстві з бухгалтерського обліку, актуальні питання формування та виконання місцевих бюджетів, здійснення контролю за дотриманням вимог бюджетного законодавства; здійснення операцій з необоротними активами; казначейського обслуговування розпорядників бюджетних коштів з урахуванням змін; проведення ревізій та контрольних перевірок використання бюджетних коштів та іншого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x