На Чорнобаївщині створять базу даних учасників АТО

На Чорнобаївщині створять базу даних учасників АТО

У Чорнобаївській РДА вирішили створити базу даних учасників АТО та мобілізованих до Збройних Сил України для надання допомоги членам їх родин щодо оформлення різних видів соціальної допомоги, виплат, компенсацій, пільг.

Про це «Новій Добі» повідомили в Чорнобаївській РДА.

Виконкомам селищної та сільських рад рекомендовано координувати роботу установ, організацій, підприємницьких структур, громадських організацій, які знаходяться на території громад, для надання допомоги родинам учасників АТО, а також розглянути питання щодо виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції та вирішити питання зниження вартості оплати комунальних послуг.

Про стан надання соціальних послуг доповіла директор територіального центру (надання соціальних послуг) у Чорнобаївському районі Світлана Гарната. У відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру Чорнобаївського району працює 67 соціальних робітників, на обслуговуванні в кожного – 17-18 одиноких людей. Відділення забезпечує, як того вимагає Державний стандарт, безкоштовне обслуговування 1 242 особи та на платній основі – 433 особи. За 8 місяців 2014 року надано 151 728 різних видів послуг. Обстежені матеріально-побутові умови проживання 110 осіб, надана допомога в оформленні субсидій, здійснено 523 планові перевірки. Платних послуг надано 321 особі. За 2013 рік за надання платних послуг поступило 8 321 грн.
На сьогодні в Чорнобаївському районному територіальному центрі проводиться робота щодо апробації та поетапного впровадження Державного стандарту. Працівники відділення соціальної допомоги вдома опрацювали та оформлили відповідно до вимог Державного стандарту приблизно 85 % справ отримувачів соціальних послуг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x