У Тальнівському районі нагородили лауреатів премії імені Мицика

У Тальнівському районі нагородили лауреатів премії імені Мицика

Нещодавно у Вишнопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Тальнівської районної ради відбулися урочисті заходи з нагоди вручення щорічної регіональної премії імені Федора Мицика переможцям літературного конкурсу. Про це «Нову Добу» поінформували в Тальнівській РДА.

Підбиття підсумків та церемонія нагородження переможців проходило за участі голови районної ради Наталії Руснак, в.о. начальника відділу культури райдержадміністрації Галини Лементар, голови конкурсної комісії з присудження літературної премії, депутата районної ради Олега Шатайла, членів конкурсної комісії та представників місцевих ЗМІ. Найкращі творчі доробки на премію зазвичай визначали у двох номінаціях – у прозі та поезії.

Переможцями цьогорічного конкурсу молодих талантів стали керівник дитячої кіностудії «Соняшник» Черкаської обласної бібліотеки для дорослих Оксана Дуплій в номінації «Високохудожні прозові твори» за збірку оповідань «Різні світи», а учень 9 класу Зеленьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Олександр Журба – в номінації «Високохудожні поетичні твори» за поетичну добірку «Час іде». Вони, як і передбачено умовами конкурсу, нагороджені дипломами та грошовими преміями.

На завершення літературного свята учні школи підготували для присутніх художньо-мистецьку годину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x