Корсунця Івана Журавльова звільнили з полону ДНР, де він перебував майже місяць

Корсунця Івана Журавльова звільнили з полону ДНР, де він перебував майже місяць

З радісної новини розпочали ми «На хвилі Корсуня» випуск місцевих новин у понеділок. Нарешті на свободі наш земляк Іван Журавльов!!!

Про це повідомляє Галина Добровольська-Погрібна, журналіст з Корсуня-Шевченківського

Це український солдат АТО, котрий у липні встановлював прапор України над звільненим Слов’янськом, брав участь у боях на Савур-Могилі, де був поранений і потрапив у полон. Майже місяць він був бранцем т.зв. ополченців у приміщенні СБУ в Донецьку. В кінці серпня в ЗМІ навіть промайнула звістка про його загибель. Лише раз він виходив на зв\’язок з рідними. І весь цей час – ніякої інформації про його стан…
Але ось обнадійлива новина в ЗМІ: 21 вересня з полону на сході України звільнено 28 українських військових. Представники «ДНР» і українські силовики провели обмін полоненими за схемою «28 на 28». За повідомленням УНН, обмін полоненими відбувся в районі Костянтинівки у Донецькій області. Серед цих звільнених був і корсунець Іван Журавльов. Про це нам повідомив у понеділок його найстарший син Сергій Журавльов.
Юнак каже, що поки що батько в Корсунь не приїде. Колишні полонені в шпиталі у Дніпропетровську будуть проходити реабілітацію. Сергій вже зв’язався з тамтешніми волонтерами, котрі пообіцяли подбати про нашого героя. І сам днями збирається їхати в Дніпропетровськ до батька.
Від усієї душі радіємо за земляка і його родину разом з усіма, хто беззаперечно вірив, що Іван Журавльов таки вирветься з полону. Бажаємо йому якнайшвидшого одужання та повернення на батьківщину, адже вдома на нього чекають дружина і ще двоє менших дітей: семирічний син та донечка п’яти років.
Слава Україні! Саме такі люди стверджують справжню суть цих слів!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x