У Білозір’ї пройшов відкритий урок футболу

У Білозір’ї пройшов відкритий урок футболу

У неділю, 21 вересня на Білозірському стадіоні проходив відкритий розважальний урок футболу, учасниками якого стали більше ста учнів загальноосвітніх шкіл Білозір′я, Дубіївки та Руської Поляни. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській РДА.

Цей проект реалізується в Україні Федерацією футболу за підтримки Міністерств освіти, молоді і спорту, внутрішніх справ України та фінансується Шведським урядом. Його метою є застосування спортивних ігор, уроків, змагань для залучення дітей до здорового способу життя, профілактики уникнення дитячої злочинності і конфліктів, налагодження дружби і зближення дітей із різних соціальних верств населення (сиріт, з неповних сімей, з обмеженими можливостями).

Всіх присутніх на спортивно-масовому заході привітали: перший заступник голови федерації футболу Черкаської області Олександр Григорьєв, начальник Черкаського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Антоніна Саприкіна, начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Юлія Суденко, сільський голова Володимир Міцук.

Технічну програму проекту готували та провели директор районної ДЮСШ «Мрія» Анатолій Жила, методист відділу освіти райдержадміністрації Світлана Лисенко, тренери районної ДЮСШ «Мрія», вчителі фізичного виховання загальноосвітніх шкіл та директор Білозірської спеціальної дитячо-юнацької футбольної школи Володимир Пилипенко.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x