На Уманщині привітали з учасників партизанського руху

На Уманщині привітали з учасників партизанського руху

Щороку 22 вересня в Україні відзначають День партизанської слави. Це – свято людей сильних духом, котрі не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. Свято встановлено в державі «…на підтримку ініціативи ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, увічнення їх пам\’яті…» згідно з Указом Президента України «Про День партизанської слави» від 30 жовтня 2001 року № 1020/2001. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській РДА.

У районі проживають 3 учасники партизанського руху – Маньківська Зінаїда Іванівна, жителька с. Родниківка, Бистранівський Іван Григорович, житель с. Свинарка та Паламарчук Іван Кирилович, житель с. Текуча.
В цей день ветеранів війни відвідали голова ради ветеранів Уманського району Іван Дем’янчук, начальник відділу з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни і праці та громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Мельниченко, сільський голова села Свинарка Микола Гончарук та керівник ТОВ «Згода» Олександр Рибак.

За дорученням голови райдержадміністрації Ярослава Скуса ветеранам вручено Почесні грамоти та надано матеріальну допомогу в розмірі 150 грн. кожному.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x