Чигиринські ветерани-футболісти змагалися за Кубок Данди

Чигиринські ветерани-футболісти змагалися за Кубок Данди

Уже стало традицією вересневого дня на футбольному полі села Рацеве проводити футбольний матч між ветеранськими командами пам’яті Володимира Семеновича Данди. Матч проводився між командами Ранцева й Чигирина. «Новій Добі» повідомили про це в Чигиринській РДА.

Минає 17 років, як пішов з життя великий шанувальник фізичної культури та спорту, організатор рацівської футбольної команди «Колос» Володимир Данда. З великою повагою згадують односельці про організаторські здібності Володимира Семеновича. У свої 50 років він виходив на футбольне поле разом з сином Станіславом та молодими футболістами і надійно виступав за рідну команду. Ім’я Володимира Данди навічно вписано в історію спортивної слави села. Його фото та спортивні досягнення знаходяться у музеї Рацівської школи.

На урочистому зібранні перед початком футбольного матчу присутніх привітали сільський голова Олександр Пироженко та завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Микола Мотренко. Пам’ять Володимира Данди, Віталія та Володимира Фархутдінових, Миколи Лазаренка, Олександра Козиря вшанували хвилиною мовчання. Зі словами вдячності до організаторів та футболістів звернулась Катерина Данда, вдова Володимира Семеновича.

Футбольна зустріч проходила за участю сивочолих ветеранів. У нелегкій, а часом і напруженій грі, господарі поступилися гостям з рахунком 3 – 4. Свій хіт-трик провів нападаючий Чигиринської команди Андрій Ремшелест, а переможний гол забив Сергій Кашталян. У господарів два м’ячі на рахунку Івана Литвиненка та влучно пробитий штрафний Станіславом Дандою.

Команда господарів виступала у складі Олександра Прихідька, Володимира Поповича, Станіслава Данди, Петра Дзеби, Ігоря Огиренка, Івана Литвиненка, Олександра Мірошниченка, Миколи Бондаренка, Олександра Голика, Станіслава Турлюна, Анатолія Головка, Івана Смаги, Юрія Рогатого, Володимира та Валерія Жабків.

Збірна Чигирина виступала у складі: Віктора Савченка, Валентина Лагуткіна, Володимира Філенка, Володимира Любченка, Вадима Демиденка, Анатолія Петренка, Сергія Назаренка, Віктора Постриганя, Сергія Калька, Сергія Скічка, Олександра Загоруйка, Сергія Кашталяна, Сергія Хижняка, Андрія Ремшелеста та Віктора Микульшина. Арбітром матчу був Микола Мірошниченко.

По закінченню матчу капітан футбольної команди збірної Чигирина Віктор Савченко отримав перехідний Кубок пам’яті Володимира Данди, який вручив Микола Мотренко, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x