У Смілі змагалися з мотокросу

У Смілі змагалися з мотокросу

У Смілі відбувся відкритий чемпіонат з мотокросу. Право підняти Прапор України та Прапор Сміли було надано майстру спорту України, чемпіону України та Європи з мотокросу, ветерану спорту Олександру Морозову, а також призерам чемпіонату України з мотокросу, юним смілянам Дмитру Куготу та Олександру Стеценку. Хвилиною мовчання вшанували смілян, які загинули у буремні 80-ті роки в Афганістані та вже в теперішній час – під час Революції Гідності та в зоні АТО. Провісниками миру стали білі голуби, випущені у небо з дитячих рук. Музичні дарунки та гарний настрій дарували спортсменам і глядачам народний аматорський театр «Перевесло» міського Будинку культури (керівник Любов Терещенко), клуб сучасного танцю «Соната» (керівник Світлана Солдаткіна) та юні митці міського Будинку дитячої та юнацької творчості (керівники Валентин та Ірина Бородій, Наталія Шастун), гурт «Родовід» (керівник Людмила Хавренок). «Нову Добу» поінформували про це у Смілянській міській раді.

У смілянському чемпіонаті взяли участь близько 90 спортсменів з різних куточків України: Борисполя, Бобринця, Гадяча, Дніпродзержинська, Дніпропетровська, Донецька, Запоріжжя, Києва, Кіровограду, Комсомольська, Компаніївки, Кременчуга, Ніжина, Обухова, Олександрії, Охтирки, Полтави, Прилук, Сміли, Таращі, Хоролу, Черкас, Чернівців, Чернігова. Мотокросери змагалися в таких класах: на мотоциклах об’ємом 50 куб.см, 65 куб.см, 85 куб.см., «ветерани 40-45 років», «ветерани 45-50 років», OPEN, «коляски», «квадроцикл»,«чезет» та «хоббі».
Змагання відбулися за ініціативи громадської організації «Спортивний центр «Смілянський каскад» (голова Андрій Бондаренко) та за сприяння міської влади. Самі ж мотоперегони були дуже запеклими, адже кожен із спортсменів намагався показати свої кращі якості та вибороти перемогу. Карколомні трюки, що виконували спортсмени, викликали захват серед численних глядачів, переважна більшість з яких уперше побували на змаганнях такого масштабу. Азарту ж додавав неперевершений коментар Максима Дубінського.

Усі переможці нагороджені почесними грамотами виконавчого комітету Смілянської міської ради, кубками та медалями, а діти – ще й солодощами та пам’ятними подарунками. Усім учасникам заходу міська влада підготувала приємний сюрприз – смачну святкову кашу, якою пригостилися усі охочі.

За відгуками учасників змагань, вони дуже задоволені якістю організації мотоперегонів у Смілі, адже тут, у центрі України, одна із найліпших трас для любителів «залізного коня», що дозволяє проводити й змагання всеукраїнського масштабу: додає адреналіну мотокросерам і змушує їх демонструвати свої найкращі уміння та якості.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x