Шполяни передали батальйону «Черкаси» два автомобілі

Шполяни передали батальйону «Черкаси» два автомобілі

На Сході України на захисті нашої держави перебуває батальйон територіальної оборони «Черкаси», в складі якого несуть службу і наші земляки, жителі Шполянщини. Наразі батальйон потребує поповнення техніки. Про це «Новій Добі» повідомили в Шполянській РДА.

Для вирішення цього питання проведено засідання ради оборони району під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Ірини Берези, в якому взяли участь керівники промислових та сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та приватні підприємці. Спільно ухвалили рішення зібрати пожертви та придбати автомобіль, щоб у подальшому передати його батальйону територіальної оборони «Черкаси». Уповноваженим для ведення фінансових операцій обрано керівника СПОП «Агро-Прогрес» Василя Колісника.

Більшість керівників підприємств та представників бізнесу з розумінням поставилися до пропозиції й надали благодійну допомогу. Загальна сума зібраних коштів становила 102 815 грн. На них купили два автомобілі «ГАЗ-66» – повноприводні, пристосовані для перевезення людей, відповідають умовам перебування в зоні бойових дій. Вартість автомобілів склала 98 тис. грн. Машини пройшли техогляд, повністю підготовлені та обладнані для передачі в зону АТО.

Заправлені пальним та укомплектовані інструментами, транспортні засоби з написом «Шполянщина – захисникам України!» були передані в колону, сформовану за сприянням Черкаської обласної державної адміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x