Дебатів серед черкаських кандидатів у нардепи не буде

Дебатів серед черкаських кандидатів у нардепи не буде

У Черкасах можна було б організувати дебати кандидатів у нардепи, адже це найчесніший спосіб ведення виборчої кампанії.
Про це на громадському обговоренні «Битва за округи – тест для влади та опозиції», проведеному в Черкасах 20 листопада з ініціативи руху ЧЕСНО, заявила представниця Відкритої громадянської платформи, учасниця руху «Стоп Цензурі!», відома журналістка з Києва Наталія Соколенко.

Присутні черкаські експерти скептично поставилися до цієї ідеї. На їхню думку, для організації такого заходу, по-перше, потрібні кошти, а по-друге, обмеження кола учасників.

– Проблема у тому, що кандидати-лідери не захочуть дебатувати з непрохідними кандидатами, щоб не піднімати їм рейтинг. Але, разом з тим, непрохідні кандидати охоче б згодилися дебатувати з відомими постатями. От і дилема. Можливо, ви б обрали таких-то прохідних кандидатів і запропонували їм подебатувати, але тоді ті, кого вважатимемо непрохідними, можуть образитися. Інше питання – хто це показуватиме? «Рось» чи «Вікка»? Обидва черкаські телеканали піддаються певному впливу, – зауважив керівник Агентства стратегічних досліджень Сергій Пасічник.

Присутній на круглому столі безробітний кандидат в нардепи по округу №194 Андрій Свинаренко одразу ж заявив, що готовий до дебатів і запевнив, що багато кандидатів також на це згодяться.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x