Футзальний сезон стартує в Черкасах

Футзальний сезон стартує в Черкасах

Традиційно на початку листопада в Черкасах стартує новий футзальний сезон. Асоціація футзалу області запрошує всіх охочих до участі в змаганнях. Про це інформує «Черкаський спорт».

Цього року Черкаси й область отримають якісні футзальні змагання. Чемпіонат Черкаської області проходитиме під егідою Аматорської футзальної ліги. Змагання проходитимуть в черкаському ПС «Будівельник». Зональних змагань, як торік, не буде. Чемпіонат розпочнеться у Черкасах в листопаді й завершиться на початку весни. В Україні діятиме єдина база заявок, тому постійних переходів футболістів з інших областей у команди не буде. Чемпіон області виборе право грати у всеукраїнських футзальних змаганнях.

Паралельно з чемпіонатом Черкаської області, у Черкасах проходитиме й відкритий чемпіонат Черкас з футзалу. У цих змаганнях також можуть брати участь всі охочі команди. Одна команда може брати участь і в чемпіонаті області, і чемпіонаті Черкас. Організатори змагань планують розвести в часі ці змагання, щоб у команд не було накладок між матчами.

Команди з області також мають змогу взяти участь у чемпіонаті Черкаської області. Щоправда для цього їм потрібно буде їздити до Черкас, адже матчі проходитимуть у «Будівельнику». Втім ті команди, які не можуть щотижня їздити до Черкас, зможуть узяти участь у ще одних змаганнях. Протягом сезону на Черкащині пройде відкритий кубок Черкаської області з футзалу. В ньому зможуть зіграти всі охочі команди. Ці змагання також не підпадають під аматорську лігу, тому в командах допускаються легіонери та футболісти з інших команд. Ці змагання проходитимуть як і раніше, в районах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x