У ЧДТУ відкрили студентське GreenCafe

У ЧДТУ відкрили студентське GreenCafe

Учора, 24 вересня 2014 р. з ініціативи Студентської ради в Черкаському державному технологічному університеті відбулося відкриття студентського GreenCafe. «Нова Доба» про це дізналася на сайті ЧДТУ.

Як зазначають самі організатори цього закладу, – це місце відпочинку для студентів та викладачів, де в затишному середовищі кожен зможе відчути себе як удома.
Інтер\’єр приміщення розробили студенти-дизайнери ЧДТУ. Поєднання екостилю з сучасними елементами надає GreenCafe певного колориту й індивідуальності.

В GreenCafe кожен відвідувач може не лише приємно провести час, а й попрацювати за комп\’ютером, роздрукувати необхідний документ, скористатися Інтернетом, і все це зробити за чашечкою ароматної кави чи запашного чаю, насолоджуючись смачним печивом.

GreenCafe, урочистим перерізанням стрічки, відкрили ректор ЧДТУ, професор Тамара Качала і голова Студентської ради університету Сергій Шмиголь.
Від сьогодні GreenCafe працює з 11.00 до 18.00. Сподіваємося, що як для студентів, так і викладачів, воно стане найулюбленішим місцем проведення вільного часу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x