Вихованці черкаських дитсадків виклали герб та прапор України

Вихованці черкаських дитсадків виклали герб та прапор України

Яскравими творчими виступами дітлахів, а також цікавими та пізнавальними майстер-класами та розважальними заходами за участю малечі, їх батьків та педагогів, що тривали в Дитячому парку, відзначились нинішніми вихідними під час святкування 728 річниці з дня заснування Черкас вихованці та педагогічні колективи черкаських дошкільних установ №70,83,84 та 89. Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській міській раді.

Як розповіла методист дитячого дошкільного закладу Черкас №83 Альона Цегвінцева, за сприяння департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, а також активної участі колективів дитсадків, батьків та, звісно, вихованців дошкільних установ №70,83,84 та 89 у Дитячому парку було організовано справді видовищне, яскраве і запальне свято для всіх черкасців та гостей нашого міста.
За її словами, під час таких майстер-класів дітлахи опановували знання з виготовлення паперових квітів та інших виробів за унікальною креповою технікою. Також – вчились власними руками створювати ляльки-мотанки, вінки з квітів та стрічок.

Крім цього, під час святкових заходів у Дитячому парку діти спільно з батьками та педагогами черкаських дитсадків № 70,83, 84 та 89 створили герб Черкас та прапор України незвичним методом – з кришок поліетиленових пляшок, а також привітали рідне місто та його жителів зі святом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x