Драбівські депутати додали зміни до районного бюджету

Драбівські депутати додали зміни до районного бюджету

25 вересня голова Драбівської районної ради Володимир Дзега провів засідання 42 сесії районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Поволоцький, заступник голови районної ради Тетяна Богославець, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники районних служб, представники правоохоронних органів та засобів масової інформації, громадськість району. Про це «Нова Доба» дізналася у Драбівській районній раді.

Розглядаючи питання порядку денного, депутати спочатку заслухали звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2014 року та внесли зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2014 рік». При внесенні змін до бюджету народні обранці проголосували за виділення коштів на утримання галузей медицини, освіти та соціального захисту населення району.

У ході роботи депутати також обговорили звіти постійних комісій районної ради, доповнили районну комплексну програму «Турбота» на 2014-2020 роки розділом щодо соціальної підтримки учасників АТО та членів їх сімей, внесли зміни до Програми забезпечення правопорядку в Драбівському районі на 2011-2015 роки та деяких рішень районної ради, встановили додаткові пільги з оплати за навчання в Драбівській дитячій школі мистецтв на 2014-2015 навчальний рік, затвердили список присяжних Драбівського районного суду та план роботи районної ради на ІV квартал 2014 року.

На завершення очільник районної ради Володимир Дзега виступив перед депутатами із зверненням щодо проведення у районі чесних і прозорих виборів до Верховної Ради України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x