В Умані до Всеукраїнського дня дошкілля провели «круглий стіл»

В Умані до Всеукраїнського дня дошкілля провели «круглий стіл»

26 вересня у Будинку вчителя відбулось засідання круглого столу «Дошкільна освіта Умані. Досягнення та перспективи», присвячене Всеукраїнському дню дошкілля за участю керівників, вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів і дошкільних підрозділів навчально-виховних комплексів міста, також були запрошені ветерани педагогічної праці. Про це «Новій Добі» повідомили в Уманській міській раді.

У роботі засідання взяли участь викладачі та науковці Уманського державного педагогічного університету мені Павла Тичини та Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Т.Г. Шевченка. Під час засідання було розглянуто важливі питання. Так начальник відділу освіти Оксана Герасименко доповіла про стан дошкільної освіти міста Умані.
З вітальним словом виступила заступник міського голови Людмила Кирилюк та вручила телевізори дошкільним навчальним закладам.

Всіх присутніх у залі привітали із Всеукраїнським днем дошкілля наймолодші учасники круглого столу – вихованці ДНЗ №12, НВК №№ 1, 24.
Під час засідання круглого столу були нагороджені Дипломами департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, почесними грамотами виконавчого комітету Уманської міської ради, грамотами та подяками відділу освіти Уманської міської ради кращі педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x