Черкаські скелелази змагалися за звання найкращого

Черкаські скелелази змагалися за звання найкращого

Черкаські скелелази визначали найвправнішого на першому спортивному фестивалі сезону – «ClimbingFest». У Черкасах стартував новий спортивний сезон. Першим його відкрили місцеві скелелази. Мірялися силами та демонстрували свої вміння спортсмени на скелелазному фестивалі – «ClimbingFest». Першість уже традиційно організувала обласна федерація альпінізму та скелелазіння. Свої вміння місцеві відчайдухи демонстрували на скеледромі спорткомплексу «Манеж». Долучитися мав змогу кожен. Бо першість була безкоштовною. Тому імпровізовану вершину підкорювали як досвідчені любителі екстриму, так і новачки. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Загалом підкорювати місцевий скеледром завітало понад два десятки відчайдухів. Імпровізовану скалу підкорювали як дорослі, так і малеча. Серед наймолодших любителів екстриму – 5-річна Даринка. Для неї це перше заняття на справжньому скеледромі. Раніше дівчина долала імпровізовані перешкоди лише вдома та у садочку.
Протягом фестивалю черкаські любителі екстриму здолали аж 27 різноманітних трас. Так готувалися до підкорення вже справжніх вершин. У рамках проекту «Прапор Черкас на вершинах світу» днями вже стартувала експедиція до Непалу. В’ячеслав Полежайко разом зі своїми колегами планують підкорити один із гімалайських піків. Його висота майже шість з половиною тисяч метрів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x