Учасникам АТО на Черкащині дали земельні ділянки

Учасникам АТО на Черкащині дали земельні ділянки

Фахівці землевпорядної служби Черкаської області видали 35 наказів про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 39,64 га учасникам АТО. Зокрема, виділено 27 наділів площею 38,74 га для ведення особистого селянського господарства, 5 ділянок площею 0,6 га – для садівництва, 2 наділи площею 0,2 га – для індивідуального дачного будівництва і 1 ділянку площею 0,1 га – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Земельні наділи розташовані у Смілянському (13), Черкаському (6), Тальнівському (4), Золотоніському (2), Уманському (2), Христинівському (2), Канівському (1), Катеринопільскому (1), Маньківському (1), Монастирищенському (1), Шполянському (1) районах та у Золотоноші (1).
Про це «Новій Добі» повідомили в Держагентстві земресусрсів України.
Загалом до територіальних органів Держземагентства у Черкаській області із заявами на отримання земельних наділів звернулися 35 учасників АТО та членів їх родин.

Заяви про виділення земельних ділянок військовослужбовцям, які захищають територіальну цілісність нашої держави, землевпорядники розглядають оперативно і в позачерговому порядку

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x