13 градусів тепла – в одному з черкаських дитсадків

13 градусів тепла – в одному з черкаських дитсадків

13 градусів тепла – така температура узимку у стінах дитсадочка «Дніпряночка», у якому на сьогодні нараховується 350 вихованців.

Як інформують у Черкаському прес-клубі, вихователі і батьки рятують ситуацію як можуть: встановлюють обігрівачі, придбали насос, який із проблемою все одно впоратися не може.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській міській раді.

Справа у тім, що дитсадок та сусідня 9-поверхівка опинились на одній «тепловій» трубі, і з того часу із настанням холодів «перетягують ковдру»: якщо тепло у будинку, то у дитсадку тепла нема, а, коли дітям у дитсадку тепло, значить, мерзнуть інші діти – ті, що живуть у 9-поверхівці.

– Щоб вирішити проблему до холодів, аби діти цієї зими не мерзли, необхідно терміново збільшити діаметр прохідних теплокомунікацій, – констатує депутат Черкаської міської ради, член комісії із питань житлово-комунального господарства Сергій Ткаченко. – Питання заміни дерев’яних вікон на склопакети із року в рік вноситься у бюджет розвитку і кошти на це потроху виділялися – сподіваюсь, наступного року ми це питання врешті закриємо…І ось нарешті Депатрамент ЖКГ повідомив мені про можливість раз і назавжди вирішити проблему удосконалення системи теплокомунікацій для дитсадка і висотного будинку Це питання буде винесене на одне із найближчих сесійних засідань міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x