Справу «Черкасиводоканал» VS «Азот» розглядатимуть три судді

Справу «Черкасиводоканал» VS «Азот» розглядатимуть три судді

Судова тяганина між ПАТ «Азот» та КП «Черкасиводоканал» щодо примусового стягнення з останнього майже 22 мільйонів боргу за очищення стічних вод триває. Учора 21 листопада суддя Господарського суду Черкаської області під час судового засідання повідомив, що продовжить розглядати справу колегіально у складі трьох суддів. Про це «Новій Добі» повідомив власний кореспондент.

Судове засідання, тривало близько години. Нагадаємо, вести фото- та відеозйомку процесу суддя заборонив під час одного з останніх засідань. Під час засідання суддею був прийнятий до розгляду зустрічний позов КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради до ПАТ «Азот» про визнання правочинів недійсними та стягнення 68 650 379,40 грн.

Вже традиційно, підтримати комунальне підприємство прийшов депутат міськради Олександр Радуцький. Нагадаємо, саме він під час попереднього засідання повідомив журналістам, що має інформацію про те, що на суддю Господарського суду чинять тиск. Тому й ініціював створення колегії суддів, для подальшого розгляду справи.

Тож, по закінченні засідання представник у суді КП «Черкасиводоканал» Валерій Макеєв, повідомив журналістам, що імена складу суддів, що продовжать розгляд справи, мають оприлюднити протягом п’яти днів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x