В Умані відбулись змагання з веслування на байдарках та каное

В Умані відбулись змагання з веслування на байдарках та каное

Щорічно восени проводяться змагання з веслування на байдарках та каное на кубок Олександра Захаревського. Цього року змагання відбулись у 25-й раз.

25-й рік поспіль водне плесо Осташівського ставу прийняло учасників кубку пам\’яті нашого земляка, учасника війни в Афганістані, кавалера ордена Червоної Зірки Олександра Захаревського. Поступово змагання із місцевих набули всеукраїнського значення. З кожним роком інтерес до кубку зростає, залучаючи все нові й нові команди з різних куточків нашої держави. Цього року в змаганнях взяли участь майже 60 спортсменів з різних міст України. Про це «Нову Добу» поінформували в Уманській міській раді.

«Я дуже вдячна усім організаторам цих змагань, які присвячені воїну –афганцю, моєму чоловіку, Олександру Захаревському. Щороку ми бачимо тут все нових і нових спортсменів, які приїздять із різних регіонів», – говорить Людмила Захаревська, дружина Олександра Захаревського.

У цьому році в загальній кількості уманчани вибороли 7 медалей, усі переможці були нагороджені грамотами та грошовими винагородами. Особливий пам’ятний кубок «За волю до перемоги» отримав уманчанин Павло Савлук, який хоч і не виборов медаль, але продемонстрував усім мужність, витримку і велику волю до перемоги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x