Шполянський «Еліт» здобув перемогу на конкурсі у Луцьку

Шполянський «Еліт» здобув перемогу на конкурсі у Луцьку

YI Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурс «Твій Шанс» проходив 26-27 вересня 2014року в м. Луцьк за підтримки Міністерства культури з метою подальшого розвитку самодіяльного хореографічного та вокального мистецтва, залучення широкої громадськості й творчої інтелігенції до діяльності культурно-освітніх закладів і аматорських колективів, налагодження творчих відносин між хореографічними та вокальними колективами України та країн СНД. Конкурс є пошуком нових форм та особливостей хореографічного та вокального жанру, де кожен учасник, колектив має змогу продемонструвати розмаїття своїх творчих здобутків Організатори конкурсу – Продюсерський центр «Твій Шанс».

До участі у конкурсі запрошувалися дитячо-юнацькі аматорські хореографічні та вокальні колективи, хори (виконавці) України та країн СНД, учні (вихованці) загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів культурно-мистецького напрямку, студенти ВУЗів.
Програма конкурсу включала всі стилі хореографії та вокалу. Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.
Колектив-учасник виконував один хореографічний або вокальний номер в обраній віковій категорії. Заявку на конкурс «Твій шанс» подав танцювальний колектив естрадного танцю «Еліт» Шполянського районного Будинку культури.

У хореографічному номері брали участь діти однієї вікової категорії – основний склад колективу, старша група, які виконали хореографічну композицію «Афро-джаз».
У складі журі конкурсу були: провідні діячі культури та мистецтв, висококваліфіковані спеціалісти в галузі хореографії та вокалу, керівники професійних хореографічних та вокальних колективів, мистецтвознавці, фахівці у жанрі хореографія та вокал, зірки українського та зарубіжного шоу-бізнесу. Голова журі по хореографії – Франциско Гомер. Оцінювання проходило по 10 бальній системі, журі визнало танцювальний колектив естрадного танцю «Еліт» Шполянського районного Будинку культури, керівник Леся Осадчук дипломантом першого ступеня у віковій категорії (14-19 років), які були нагороджені дипломом, та пам’ятними подарунками від спонсорів конкурсу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x