День села у Ревбинцях відзначили молитвою за Україну та її оборонців

День села у Ревбинцях відзначили молитвою за Україну та її оборонців

Сонячного вересневого суботнього дня причепурене село виглядало небуденно – в Ревбинцях святкували День визволення села від фашистської окупації та традиційне уже для громади Свято села. З скорботою і вдячністю, учасники свята, представники сільських трудових колективів, квітами та гірляндою слави вшанували воїнів, які завоювали перемогу і принесли її ревбинчанам.

Сільський голова Володимир Галушка у вітальному слові щиро дякував своїм землякам – ветеранам війни, працівникам виробництва й соціальної сфери, які своїми руками будували і розбудовували село і місцеве господарство, які пронесли через призму часу любов до України і бажання бачити її заможньою та квітучою, усім хто і сьогодні наполегливою працею дбає про село. Учасники свята стоячи молилися за Україну, за якнайшвидше припинення збройного протистояння на сході України, осудили агресорські амбіції Росії, її військове вторгнення на українську землю. П’ятеро жителів села: Іван Букатін, Тарас Кінаш, Володимир Пащенко, Анатолій Стаднишин, Руслан Біланинець приймають участь в антитериростичній операції.

Про це «Новій Добі» повідомили в Чорнобаївській РДА.

Сільський голова висловив щиру вдячність жителям села за участь в акціях по збору продуктів харчування для захисників України та не залишились осторонь солдатської долі земляків, сільським депутатам, директору СТОВ ім. Щорса Юрію Лихошерсту, який виділив кошти для придбання військово – захисного спорядження не тільки своїм працівникам господарства, а й жителям села, мобілізованих для захисту України.

День села – це свято всієї територіальної громади, тож і вітання лунали майже для кожного її жителя. Піснями у виконанні учасників художньої самодіяльності і подарунками відзначали і нагороджували ювілярів і довгожителів, вітали і найменших жителів села. Пісенним вітанням була пошанована молодь, яка досягла повноліття. У програмі святкових заходів цікавою для всіх стала лотерея – тож багато учасників свята поверталися зі своїми виграними в лотерею поросятами, причепами органіки та тюками соломи, якими дирекція господарства доповнила список призів. Жителі села мали змогу прийняти участь в виставці робіт сільських умільців, отримали задоволення від творчості своїх сусідів, односельчан. Свято відбулося за підтримки і спонсорської допомоги місцевого господарства, та його директора Юрія Лихошерста, який постійно переймається розвитком соціально-гуманітарної сфери села.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x