Ізраїльським поліцейським, які завітали до Умані, вручили пам’ятні сувеніри

Ізраїльським поліцейським, які завітали до Умані, вручили пам’ятні сувеніри

Уже декілька десятиліть поспіль восени до міста Умані приїжджають паломники – хасиди. Тисячі прочани з різних країни світу з’їжджаються, щоб зустріти Рош-А-Шану (Новий рік за іудейським календарем) та віддати шану своєму духовному наставнику Цадику Нахману.

Цей рік не став винятком. До міста Умань прибули понад 20 тисяч іноземних гостей з 9 держав світу. У цей період на вулицях міста стає людно й гамірно, тож на забезпечення охорони громадського порядку задіюється велика кількість правоохоронців, цього року їх налічувалось понад 400 осіб. Допомогу українським правоохоронцям в охороні громадського порядку під час паломництва хасидів уже декілька років поспіль надають колеги з Ізраїлю. Цього року пліч-о-пліч з міліціонерами працювали дванадцять ізраїльських поліцейських, які допомогли врегульовувати цивільно-правові відносини між паломниками-хасидами та уманчанами, а також надавали консультаційно-правову допомогу. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

На сьогоднішній день святкування Рош-А-Шану завершилось і більшість паломників вже роз’їхалися по своїх домівках. Поліцейські з Ізраїлю також вирушили за місцем несення служби.
Щоб подякувати іноземним колегам за проведену спільну роботу та надану допомогу перед їхнім від’їздом відбулося урочисте шикування, на яке прибув особисто начальник Управління Владислав Пустовар.

Владислав Володимирович від імені керівництва Міністерства внутрішніх справ України подякувати поліцейським за допомогу, яку вони надали в забезпеченні громадського порядку й безпеці громадян під час візиту паломників-хасидів. Очільник міліції області виразив сподівання, що наступного року, коли паломники повернуться до Умані на святкування чергового Нового року за Іудейським календарем, поліцейські знову охоче нададуть свою допомогу.
На згадку про Україну та про місто Умань Владислав Пустовар вручив кожному з поліцейських пам’ятні сувеніри. Ті, у свою чергу, подякували за подарунки та проявлену гостинність, а також пообіцяли частіше приїздити до міста в якості не лише правоохоронців, а й туристів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x