У Чигиринському терцентрі привітали людей похилого віку

У Чигиринському терцентрі  привітали людей похилого віку

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку — свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Повага до старших – одна з найголовніших цінностей людської моралі. Саме тому в 1990 році Генеральною Асамблеєю ООН прийнято рішення про заснування Міжнародного дня літніх людей.

У Чигирині представники районної влади та місцевих органів самоврядування відвідали мешканців територіального центру (надання соціальних послуг), привезли подарунки ветеранам і подякували за самовіддану працю на благо розвитку краю. Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Заступник голови райдержадміністрації Лариса Порожня з найщирішими побажаннями здоров’я та довголіття звернувся до ветеранів.

Приєдналися до привітань з нагоди Дня людей похилого віку голова районної організації ветеранів війни та праці Віктор Ключко, сільський голова с.Рацеве Олександр Пироженко, директор територіального центру Алла Петриченко і всі учасники заходу.

Свої вітання цього дня передав мешканцям територіального центру і генеральний директор ТОВ «Чигиринський консервний завод» Олександр Демиденко, від якого ветерани отримали до свята продукцію підприємства.

Святковий концерт для ветеранів підготували учні Чигиринського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів №2, колектив «Троїсті музики» й хор ветеранів районного Будинку культури.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x