Чигиринські спортсмени мірялися силою в Кременчуці

Чигиринські спортсмени мірялися силою в Кременчуці

З нагоди відзначення Дня міста Кременчука в суботу 27 вересня 2014 року на базі Будинку Культури «Нафтохімік» відбувся відкритий чемпіонат СК «Нафтохімік» з армреслінгу. Представляли змагання титуловані спортсмени- переможці й призери чемпіонатів України з міст Полтави та Кременчука. На запрошення господарів змагань помірятися силами прибули представники Чигиринського району з с. Рацеве Микола Красовський, Василь Невмержицький, Олександр Кудря та Михайло Рябоконь. Нещодавно хлопці вдома брали участь у змаганнях з армреслінгу та запрошували представників з Кременчуга. Про це «Новій Добі» повідомили в Чигиринській РДА.

У ваговій категорії до 65 кг наші учасники були наймолодші, проте гідно склали конкуренцію своїм суперникам. Микола Красовський у запеклій боротьбі поступився бронзовою медаллю своєму односельцю Василю Невмержицькому.

У категорії до 85 кг переможцем став представник Чигиринського району Михайло Рябоконь, який виборов золоту медаль. У абсолютній ваговій категорії, де зустрічалися найсильніші спортсмени, Михайло Рябоконь посів ІІ-ге місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x