Обласна влада відвідала мешканців геріатричного пансіонату

Обласна влада відвідала мешканців геріатричного пансіонату

Перший день жовтня – особливий та визначний для літніх людей. Цієї осінньої днини відзначають Міжнародний день людей поважного віку, аби кожен громадянин пам’ятав про свою історію, шанував та надавав підтримку ветеранам, пенсіонерам. Важко переоцінити їхні здобутки, за якими стоїть наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного. Цього дня до Черкаського геріатричного пансіонату приїхав заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, щоб теплими словами привітати стареньких. Про це «Нову Добу» поінформували в Черкаській ОДА.

Віталій Володимирович побажав підопічним закладу тепла, здоров’я, затишку, щирої уваги й допомоги від оточуючих, та спільно з директором департаменту соціального захисту населення Русланом Чикалом передав у користування жителям пансіонату сучасний телевізор. Таким чином для сивочолих ветеранів з’явилась можливість перегляду улюблених передач та серіалів.

За словами в.о. директора Черкаського геріатричного пансіонату Сергія Шевчука, цього року, завдяки новій владі, піднялось питання щодо добудови лікувального центру на території закладу, який вже протягом 20 років перебуває у недобудованому стані. Це дасть змогу розширити можливості пансіонату для лікування інвалідів та ветеранів війни і праці.

Під час заходу до вітальних слів приєднались також директор Департаменту соціального захисту населення Руслан Чикало, начальник Головного управління Державної фіскальної служби України в Черкаській області Володимир Коломієць, начальник ДПІ у м. Черкасах Максим Криштопа, а також в.о. директора комунального закладу Черкаський геріатричний пансіонат Черкаської обласної ради Сергій Шевчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x