«Зоря» поступилася АФ «П’ятихатську»

«Зоря» поступилася АФ «П’ятихатську»

Схоже АФ «П’ятихатська» стає для білозірської «Зорі» неймовірно незручним та принциповим суперником. Після того, як команда з Кіровоградщини зупинила чемпіона Черкаської області у чемпіонаті аматорських команд України вона близька до цього і в Кубку. Вчора два фаворита турніру зустрілися у смт. Петрове у рамках чвертьфіналу. Причому «Зоря» припустилася болючої поразки. Матч завершився розгромом 0:3. Білозірці знову згаяли купу гольових моментів. Гуд, Ткаченко і Кошадзе не реалізували виходи один в один з воротарем, а Сторчоус влучив у поперечину. Натомість свої моменти вправно реалізував суперник. Перший гол, уже на 4-й хвилині гри, провів Сафонов. Після м’яча одного зі своїх лідерів кіровоградці не могли забити 80 хвилин. Важливі м’ячі у турнірному значенні вони провели наприкінці поєдинку. Відзначився Фальковський та Білоусов. Інформує «Черкаський спорт».

Таким чином, аби вийти у півфінал Кубку України «Зорі» потрібно 8-го жовтня обігрувати свого суперника також з розгромним рахунком.

«У нас якість проблеми з цією командою, саме їй забити не можемо. У чемпіонаті створили безліч моментів, забили лише раз. Зараз взагалі жодного епізоду не реалізували. Важкувато було після пропущеного м’яча на 4-й хвилині, не розібралися при стандарті. А наприкінці матчу втратили концентрацію і маємо такий невтішний результат. Спробуємо відіграти його уже на домашньому стадіоні», – говорить головний тренер «Зорі» Роман Поліщук.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x