Сергій Куліш готується до Олімпіади і мріє… про новий костюм

Сергій Куліш готується до Олімпіади і мріє… про новий костюм

Сергій Куліш, чемпіон та призер європейських та світових першостей з кульової стрільби, отримав ліцензію на участь в Олімпійських іграх-2016.

Про свої досягнення та плани він ділився з учасниками круглого столу, який відбувся сьогодні в прес-центрі «Нової Доби».

– Зараз готуюся до чемпіонату України, який відбудеться у Львові 13 жовтня, – сказав Сергій. – А потім усі зусилля буду спрямовувати на підготовку до Олімпіади.

Сергій признався, що на останньому чемпіонаті світу дещо засмутився, коли йому не вистачило півбала до третього, призового місця. Потім зрозумів, що завдяки своєму четвертому має добрий шанс виступити на олімпійських іграх, і це його заспокоїло. Ліцензію він має на всі три вправи з кульової стрільби, які будуть на Олімпіаді.

– Традиційно не вистачає фінансів. Стрільцю треба спеціальні рукавиці, гвинтівку, костюм. Гвинтівки у мене є, дякую, подарували непогані. а от якби новий костюм. Той, що є, вже надто старий. А на новий не вистачає грошей, він коштує за тисячу євро, – зізнався Сергій. – Ну й, звісно, патронів побільше, щоб тренуватися…

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x